sporttipset

Smart betting kräver en viss attityd

Om du vill slå bookmakers med sina vapen, måste du tänka som en jägare, inte som byte. Wise betting är inte svårt att lära sig, men det kräver självkontroll. Sportbetting är ett av de bästa sätten att ha kul och tjäna lite pengar. Det är nödvändigt att känna till de små tricken i “hantverket” av den enkla anledningen att spelbolagen själva har liten fördel jämfört med spelarna.

Inom sportbetting handlar det om att hitta rätt värde i förhållande till din insats. Oavsett odds och spelmarknader är det viktigt att få ut det mesta av varje enskild möjlighet. Om du lär dig att slå systemet kommer du att ha en stor fördel jämfört med andra spelare. För att lära dig kloka speltricks, ta en titt på våra förslag på hur du kan maximera dina chanser när du satsar på sportevenemang.

Om du vill komma till vinster som professionell spelare måste du tänka som en av dem och utveckla flera egenskaper i detta avseende. Det första och vanligaste misstaget spelbolagen gör är att satsa med hjärtat istället för huvudet. Istället för att satsa på ett lag för att du gillar det eller för att du stöder det, försök att tänka lite utanför boxen. Om oddsen inte är tillräckligt bra, hoppa bara över dem. Ingen kommer att veta att du inte satsade på ditt favoritlag och du kommer inte att vara en förrädare, men du kommer att vara en smart spelare, som inte faller i spelbolagets fällor.

Klokt spelande hos ett spelbolag kräver att du alltid är objektiv. Du må vara ett Manchester United-fan, men när Manchester City slår ditt favoritlag och du satsar smart mot ditt lag är du den sista som skrattar, inte spelbolaget.

Betting kräver att du vet hur bookmakers fungerar

Sport bookmakers sätter odds genom att förutsäga hur spelpopulationen kommer att reagera på ett visst evenemang. Således bestäms oddsen vanligtvis inte enligt den faktiska sannolikheten för något resultat alls. Faktum är att spelbolagen sätter odds för att locka spelare att satsa lika på båda resultaten för att faktiskt utjämna sina chanser och sina skyldigheter gentemot spelare vid utbetalning.

Klokt spelande innebär därför att hitta möjligheter där spelpopulationens åsikt är sådan att spelaren kan hitta värde i oddsen. Att hitta värdespel är ett av de viktigaste svaren på frågan om hur man satsar klokt.

Välj ett spelbolag som låter dig vinna

Om du vill lyckas med betting behöver du ett eller flera riktiga spelbolag. Tyvärr gillar ett stort antal sport bookmakers inte att ha spelare som vinner bland användarna, och genom att begränsa och utesluta spelare filtrerar de sina användare och lämnar bara de som ständigt förlorar.

Lyckligtvis finns det sport bookmakers som inte har något emot kloka spel och lönsamma spelare. Sådana sport bookmakers begränsar inte sina användare och begränsar inte sina konton efter flera framgångsrika satsningar. De mest kända spelbolagen som accepterar spelare med armarna öppna på vid gavel och som vet vad klok betting innebär är på . Sportbettingoperatörerna som listas här har en affärsmodell som bygger på låga marginaler och tillåter höga insatsgränser, som alla är idealiska förutsättningar för framgång.

Konfigurera din spelbank

Först måste du ställa in din spelbank för att göra vinst. Banken bör vara tillräckligt stor för att kunna absorbera alla dåliga streck som oundvikligen kommer att inträffa under satsningsäventyret.

Vår rekommendation är att ställa in din spelbank för mellan 50 och 100 individuella spel. Så om du lägger $ 10 som ett spel per biljett betyder det att spelbanken minimalt ska vara $ 500. Klokt spelande innebär ett professionellt tillvägagångssätt för att skapa en bettingbank och ett disciplinerat förhållningssätt till varje enskild roll. Endast på detta sätt kan du förvänta dig att ditt sportbettingkonto växer med tiden.

När det gäller bettingbanken måste vi nämna att det är oerhört viktigt att vara disciplinerad med dina insatser, och inte att öka dem när du är på en bra linje eller att förlora huvudet när du är på en dålig. Själva poängen med en bettingbank är att hålla ditt konto från överdrivna fluktuationer under spel.

Var inte rädd för att förlora

Ett av de vanligaste misstagen som amatörspelare gör är rädslan för misslyckande. Den rädslan förlamar hjärnan och irrationella beslut fattas under sportspel, och det är inte klokt att satsa. Du måste acceptera att förlora är en integrerad del av sportspel. Du måste också komma ihåg att även de mest framgångsrika professionella spelarna inte lyckas slå varje satsning. Om du lyckas i 55 % av fallen kommer du att kunna gå med vinst.

Vill du ha ett annat tips på hur du satsar klokt? När du förlorar, bli inte upprörd för mycket, men fokusera på nästa möjlighet som ligger runt hörnet. Att tänka på att förlora tar dig ingenstans. Istället för att oroa dig för en förlorad satsning, se det som en upplevelse du betalade för.