Info

Välkommen till sporttipset

Att spela på sport har alltid varit utav intresse för allmänheten. Redan så tidigt som 1800-talet var hästkapplöpning väldigt populärt, och spel på andra sporter har även det lockat stor publik sedan start.

När online casino-branschen växte sig stor, under 2010-talet, blev spel online den nya trenden och idag kan du som vill betta på sport ta del av ett enormt utbud. Hos de allra flesta bettingsidor online finns idag hundra sporter att välja mellan, och dubbelt så många marknader. Du kan dessutom lägga ett spel under tiden som en match pågår med hjälp av ett så kallat live bet.

Att spela online är väldigt enkelt då det är både snabbt och smidigt. Vi kommer här att lära dig några “behind the scenes”-tips som du kan ta med dig när du vill spela på sport.

Detta är en sajt både för dig som är en van oddsspelare och dig som är nybörjare. Att spela på odds ger dig inte bara chansen att vinna lite extra pengar, det gör också matcherna mer intressanta att följa. Vårt mål med denna hemsida är att ge dig all information du behöver för att bli en bättre bettare. Ju mer påläst du är om lagen och spelarna, desto enklare är det för dig att lägga ett kvalificerat bet. Dessutom bör du jämföra odds mellan flera olika bettingssajter för att se vilket som är det mest fördelaktiga.

På denna sida kommer du kunna ta del av:

  • Guider som beskriver hur du spelar på olika sporter
  • Förklaringar till hur saker som live betting fungerar
  • Relevanta artiklar som tar upp olika sporttips
  • En guide gällande hur du spelar med en bonus
  • Hur du bettar vid olika sportevenemang