Populära sportevenemang

Populära sportevenemang som till exempel OS, VM och EM lockar till sig tittare från hela världen. Detta vill naturligtvis även spelbolagen dra nytta av. Du kommer märka att de anordnar flera roliga tävlingar och har extra satsningsalternativ under ett sådant evenemang. Det är alltså ett ypperligt tillfälle för dig som vill betta. Givetvis är stora evenemang som fotbolls-VM och EM stora dragplåster men det finns även andra events. Här berättar vi mer om dessa.

Vad finns det för populära sportevenemang?

De tre största evenemangen som alltid lockar fans och titttare är redan nämnda OS, EM och VM. Dessa går alltid under sommartid och kan följas via TV, tidningar och internet. Dock finns det flera evenemang för särskilda sporter som är värda att lyfta fram. Om vi tar tennisen som exempel, lockar alltid Grand Slam turneringarna en större publik vilket betyder mer exponering och fördelaktiga odds. Även VM och slutspel i ishockey brukar hypas stort av spelbolagen.

Andra mindre events kan vara enskilda matcher som Super Bowl eller Champions League finalen. Under ett pågående sportevenemang kommer du se detta marknadsföras hos spelbolagen och de kommer alltid göra dig påmind om vad du kan spela på. Var också beredd på att bli tilldelad extra bonusar under dessa tillfällen.

Lönar det sig att spela på sportevenemang?

Det kan löna sig att spela på stora sportevenemang eftersom många spelbolag ger mer fördelaktiga odds för att locka folk att spela. Här råder en stor konkurrens och det gäller att få dig som spelare att lägga ditt spel på just deras sajt. Det är också fler som delar med sig av sina speltips så du kan läsa på och göra mer research inför matcherna. Det är helt enkelt en chans för dig som normalt inte är så påläst inom sport att betta och följa med i festligheterna. Att spela på matcherna ger dig även en större anledning att heja fram ditt lag och titta på när de spelar.

Speciella odds och tävlingar

Under speciella sportevenemang är det vanligt med extra tävlingar och andra odds. Om det till exempel är ett fotbolls-VM eller EM som det handlar om brukar du kunna spela på vem som blir turneringens bästa målskytt, vilket lag som kommer att stå som vinnare, vem som blir turneringens spelare och så vidare. Detta är alltså långsiktiga bets som kommer vara roliga att följa ändra fram till finalen.

Många spelbolag anordnar även tävlingar där du har chansen på riktigt stora priser. Ett exempel är att du ska tippa målskytt och vilken minut målet kommer i. Ett annat exempel är att du får tippa resultat i samtliga matcher, och den som har flest rätt vid slutet vinner en summa pengar.

Dessa tävlingar är oftast gratis på grund av svårigheten och du tävlar med tusentals andra spelare. Under sportevenemang är spelbolagen även flitiga med bonusar och kan dela ut allt från gratisbet till oddsboost på vissa matcher. Håll utikik på spelbolagens hemsidor och i din inkorg under dessa perioder.