Spel på fotboll

Fotboll är världens största sport och det syns även på det utbud som finns hos spelbolagen. Här kan du spela på allt från de högsta ligorna i Spanien, England och Italien till svensk division 2 fotboll. Du har alltså stora möjlighet att spela på de lag som du följer vilket så klart ger dig ett övertag. Inom fotboll har du också flera olika satsningsalternativ.

Du kan alltid betta på vem som du tror vinner matchen, men det finns även alternativ som vem som kommer göra första målet, eller om det blir över eller under ett visst antal mål. Det finns flera sajter som dagligen postar nyheter som skador, övergångar och annat som kan vara bra att veta.

Hur du lägger ett spel

Det finns en uppsjö av olika bettingsajter att välja på, och du bör kolla efter en som har svensk spellicens. När du har registrerat dig hos ett spelbolag kan du sätta in pengar och börja välja ut matcher. Oddssektionen är ofta tydligt uppdelad med olika sporter, ligor och matcher. Det är alltså enkelt att hitta det du söker.

Om du klickar dig in på en specifik match eller event ser du alla satsningsalternativ som finns tillgängliga för just det eventet. Du kan välja flera olika alternativ under en och samma match. Det vill säga du kan till exempel satsa både på målskytt och ett resultat. Du klickar bara i de bets som du vill göra, fyller i summan på din kupong och godkänner spelet.

Vissa spelsajter ger dig även möjlighet att sälja din spelkupong i förtid i vissa lägen. Detta kommer du i så fall se när du är inloggad på ditt konto.

Hur hittar jag de bästa oddsen?

Om du vill hitta de bästa oddsen är det bästa att vara medlem på flera olika spelsajter. Då kan du jämföra och se vem som erbjuder bäst odds på just de matcherna som du vill spela på för dagen. Det finns inga begränsningar på hur många spelbolag du får betta hos, och idag kan du logga in snabbt och smidigt med BankID hos de flesta. Du bör också hålla utkik efter specifika bonusar som till exempel en oddsboost vilket kan ge dig ännu mer fördelaktiga odds.

Spela på annat än sport

Är du inget fan av sport behöver du inte låta detta hindra dig från att betta. Många spelbolag ger dig möjlighet att spela på allt från politik till melodifestivalen.

En annan typ av betting som blir allt mer populärt är e-sport. Här bettar du på allt från CS:GO till FIFA vilket också kan ses som omväxling till klassisk fotboll och hockey.